Samen goed verzekerd

Of je nu gaat samenwonen of verhuizen, een auto koopt of een reis gaat maken: Onderlinge Rijn en Aar is de vertrouwde partij in de buurt die ervoor zorgt dat alles goed verzekerd is. Persoonlijk, perfect passend en zónder winstoogmerk. Neem vrijblijvend contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.


“Zo handig: één vertrouwd adres voor al onze verzekeringen!”

“Bij Onderlinge Rijn en Aar hebben ze op verzekeringsgebied alles onder één dak. Wat er ook gebeurt, wij hebben aan één aanspreekpunt genoeg.”

“Geweldig hoe ze die schade voor ons hebben afgehandeld!”

“Toen wij een binnenbrandje hadden, stond Onderlinge Rijn en Aar direct voor ons klaar. We waren altijd al heel tevreden over ze, hun snelle en grondige schadeafhandeling heeft dat gevoel alleen maar versterkt.”

“Zij begrijpen écht wat wij nodig hebben op verzekeringsgebied!”

“Bij Onderlinge Rijn en Aar nemen ze de tijd om zich te verdiepen in ons en wat wij belangrijk vinden. Ze geven aan wat echt nodig is en wat misschien niet, en komen vaak met oplossingen waar je zelf nooit aan zou denken. Ze zorgen ervoor dat alles gewoon perfect geregeld is.”

“Je kunt echt altijd bij ze terecht!”

“Onderlinge Rijn en Aar is voor ons de vertrouwde verzekeraar in de buurt. Ze hebben kennis van zaken en zetten graag een stapje extra om een advies op maat te geven. Bovendien is de drempel laag en hebben we een vaste contactpersoon die altijd voor ons klaarstaat.”