Doorlopende reisverzekering

Wilt u de zon opzoeken in Portugal, fietsen in Frankrijk, winkelen in New York, duiken op Bonaire of toch liever 14 dagen naar een knus hotel in Duitsland? De Onderlinge heeft altijd de passende reisverzekering voor u.

Als u één keer per jaar op vakantie gaat (en voor een beperkte periode) is de aflopende reisverzekering een verstandige en voordelige keuze. U sluit een verzekering voor de duur van uw vakantie. De dekking van deze verzekering wordt automatisch beëindigd zodra de vakantie is afgelopen. De premie is onder andere afhankelijk van uw wensen, de reisduur, het aantal reizigers en de bestemming.

Klik hier voor de meest recente ontwikkelingen omtrent uw reis, reisverzekering en Corona.

Het reist comfortabeler als u weet dat alles goed verzekerd is. Als er iets gebeurt met uw bagage bijvoorbeeld. Of wanneer u door een ongeval of noodgeval naar huis moet. Dan is het een geruststelling dat alles snel en goed geregeld wordt.

Met het Pakket Standaard van de Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar door goed verzekerd. Vakanties van maximaal 45 dagen zijn dan verzekerd. Maar wilt u een langere reis maken? Of een hogere vergoeding bij schade? Kies dan voor het Pakket Plus. U bent dan 90 vakantiedagen achtereen verzekerd én extra verzekerd. Want ook uw contant geld is verzekerd, en u krijgt rechtsbijstand als dat nodig is.

Voor spullen in uw bagage gelden vaste maximale vergoedingen. Zoals voor kleding of uw mobiele telefoon. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ook voor hulp of terugkeer naar huis weet u vooraf hoeveel u maximaal vergoed krijgt. Op het Dekkingsoverzicht Reisverzekering staat wat u vergoed krijgt.

Maakt u een verre of bijzondere reis? Dan kunt u uw Pakket Standaard of Pakket Plus uitbreiden. Bijvoorbeeld met een werelddekking. Of met een dekking voor sportuitrusting of annulering. U heeft uw extra dekking zo geregeld. Zo bent u altijd op maat verzekerd. Kijk op de achterkant voor onze aanvullende dekkingen.

De Helpservice staat tijdens uw vakantie dag en nacht voor u klaar. Voor noodhulp, bijvoorbeeld bij een ernstige ziekte of bij overlijden. Een prettig idee.

Heeft u schade? Dan laten we u zo snel mogelijk weten hoeveel vergoeding u krijgt. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Betalen we geen uitkering? Dan laten we uw verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze elkaar controleren of het besluit over uw vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Heeft u een vraag over de vergoeding die u krijgt? Is iets niets duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.

Sluit u meer verzekeringen af bij Onderlinge Rijn en Aar en SOM verzekeringen? Dan bieden wij u een aantrekkelijke ‘pakketkorting’. Wilt u weten hoe hoog uw premie wordt? Wij rekenen het graag voor u uit.

Welke verzekering past bij u?

Pakket standaardPakket PlusAanvullende dekking mogelijk
Bagagejajanee
Reisdocumentenjajanee
Vakantieverblijfjajanee
Kostbaarhedenjajanee
Contant geldneeja nee
Annulering neeneeja
Werelddekkingneeneeja
Wintersportneeneeja
Medische kostenneeneeja
Ongevallenneeneeja
Hulpverlening vervoermiddelneeneeja
Sportuitrustingneeneeja