Rookmelderplicht: uw onderlinge helpt


Vanaf 1 juli dit jaar moet in elke woning op elke verdieping een rookmelder hangen.

Bij Onderlinge Rijn en Aar vinden we het een goede zaak dat mensen door deze maatregel veiliger zullen wonen. Daarom maken we het onze leden extra makkelijk om aan de nieuwe verplichting te voldoen. Onder het motto ‘Samen gaan we voor brandveiligheid’ kunnen leden profiteren van 50% korting op hoogwaardige rookmelders.

In het kader van deze actie hebben al onze leden een brief ontvangen met daarin een unieke kortingscode. Met deze code kunnen leden via www.brandpreventiewinkel.nl/onderlingerijnenaar aanspraak maken op de korting van 50%. De code is strikt persoonlijk en kan slechts één keer worden gebruikt voor de aanschaf van twee of drie rookmelders.

Op de genoemde webpagina staan afbeeldingen en beschrijvingen van de twee typen rookmelders waaruit kan worden gekozen. Nadat de keuze is gemaakt, de gevraagde gegevens zijn ingevuld en de bestelling online is betaald, krijgt de besteller de rookmelders binnen 3 à 4 werkdagen per post thuisbezorgd, inclusief een handleiding voor montage en gebruik.

Bent u lid van Onderlinge Rijn en Aar en heeft u nog geen brief met persoonlijke code van ons ontvangen? Neem contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat de brief alsnog uw kant op gaat.