Corona update:
Kantoren weer geopend voor bezoekers

Ook in deze bijzondere tijd gaat onze dienstverlening gewoon door en proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij ontkomen er echter niet aan om enkele aanpassingen door te voeren. Eén hiervan is onze bereikbaarheid.

 

Kantoren beperkt geopend

Onze kantoren in Nieuwerbrug en Ter Aar zijn per 04-05-2020 weer beperkt geopend voor bezoek. Onderling Rijn en Aar hanteert het volgende toegangsbeleid:
– maximaal 1 relatie tegelijkertijd, met maximaal 2 personen
– 1,5 meter afstand
– heeft u symptomen die op een mogelijke corona besmetting kunnen duiden (koorts, hoest, niezen, benauwdheid, vermoeidheid), dan mag u helaas niet ons kantoor in.
Thuiswerken

Wij volgen nog steeds het advies van de overheid / RIVM op. Veel van onze medewerkers blijven daarom vanuit huis werken, wat betekent dat de bezetting op onze kantoren beperkt blijft. Wij doen er alles aan om de overlast voor u zo gering mogelijk te houden.

 

Nuttige informatie
Op de volgende website vind je nuttige informatie over dit onderwerp (informatie wordt bijgewerkt indien er ontwikkelingen zijn): Verbond van verzekeraars.

 

Heeft u een vraag?

Ons verzoek aan u is om tijdens deze bijzondere periode uw vragen zoveel mogelijk per e-mail te stellen. E-mails worden ook door onze thuiswerkende collega’s gelezen en beantwoord. U ontvangt dan van ons zo spoedig mogelijk een antwoord. Zo zorgen we er samen voor dat wij goed bereikbaar blijven voor iedereen.
Is uw vraag dringend? Neem dan telefonisch contact met ons op.

 

Advies leidend voor Onderlinge Rijn en Aar

Zolang het advies van de overheid / RIVM van kracht is, zullen wij dit volgen. Voor nu blijft het verzoek zoveel mogelijk per mail met ons te communiceren.

 

Uw begrip

Het is even anders dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Wij vragen uw begrip voor de overlast waar dit mogelijk mee gepaard gaat en willen u bedanken voor uw medewerking. Uiteraard houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen als deze zich voordoen

 

Met vriendelijke groet,

Team Onderlinge Rijn en Aar