Tijdelijke sluiting kantoren i.v.m. Corona

Als gevolg van de nieuwe maatregelen, aangekondigd op 23 maart 2020, is de eerder gecommuniceerde datum van 6 april 2020 aangepast naar 1 juni 2020

 

Ook in deze bijzondere tijd gaat onze dienstverlening gewoon door en proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij ontkomen er echter niet aan om enkele aanpassingen door te voeren. Eén hiervan is onze bereikbaarheid.

 

Kantoren dicht

Onze kantoren in Nieuwerbrug en Ter Aar zijn per 23-03-2020 alleen op afspraak toegankelijk. Als u een medewerker persoonlijk wilt spreken, verzoeken wij u eerst telefonisch contact op te nemen om een afspraak te maken.

 

Thuiswerken

Wij volgen het advies van de overheid / RIVM op. Veel van onze medewerkers werken daarom vanuit huis. Helaas betekent dit dat er minder medewerkers op kantoor aanwezig zijn om u telefonisch te woord te staan, wat kan resulteren in een langere telefonische wachttijd dan u van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om de overlast voor u zo gering mogelijk te houden.

 

Heeft u een vraag?

Ons verzoek aan u is om tijdens deze bijzondere periode uw vragen zoveel mogelijk per e-mail te stellen. E-mails worden ook door onze thuiswerkende collega’s gelezen en beantwoord.
U ontvangt dan van ons zo spoedig mogelijk een antwoord. Zo zorgen we er samen voor dat wij goed bereikbaar blijven voor iedereen.
Is uw vraag dringend? Neem dan telefonisch contact met ons op.

 

Advies leidend voor Onderlinge Rijn en Aar

Zolang het advies van de overheid / RIVM van kracht is, zullen wij dit volgen. Voor nu betekent dit dat wij in ieder geval tot 1 juni 2020 een beperkte kantoorbezetting hebben en u verzoeken zoveel mogelijk per mail met ons te communiceren.

 

Uw begrip

Het is even anders dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Wij vragen uw begrip voor de overlast waar dit mogelijk mee gepaard gaat en willen u bedanken voor uw medewerking. Uiteraard houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen als deze zich voordoen

 

Met vriendelijke groet,

Team Onderlinge Rijn en Aar